miercuri, aprilie 17, 2024

Despre noi

Societatea comercială Roexim SRL a fost înființată în anul 1992 în municipiul Iași. Firma este înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine J22/1694/1992 și are un cod unic de înregistrare 1994218, dobândit la data la care societatea cu răspundere limitată a luat ființă. Domeniul principal de activitate conform referinței codului CAEN este 5590 – “Alte servicii de cazare “ și se asigură, ca și serviciu adiacent activității principale , masa în regim închis.  Activitatea este desfășurată la pensiunea turistică “Villa Grande” , certificată cu 3 stele de calitate conform certificatului de clasificare emis de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului la data de 21 septembrie 2011 se adresează în principal persoanelor care tranzitează orașul Iași, fiind localizată în apropierea aeroportului, dar și turiștilor și studenților, aflându-se la doar 1,5km de centrul orașului și în imediata vecinătate a campusului universitar. Pensiunea dispune de 15 camere ce sunt destinate închirierii, toate fiind prevăzute cu dotările specifice nivelului de clasificare. Micul dejun se servește în cadrul restaurantului sau pe terasă și este servit a-la-cart.

Clienții au la dispoziție mijloace diverse de plată – atât cu numerar , cât și cu cardul sau prin transfer bancar. Oaspeții au un plus de siguranță în timpul sejurului lor la pensiunea “Villa Grande” , aceasta fiind dotată cu camere de supraveghere în afara proprietății și în zonele comune, alarmă de fum pentru incendii , alarmă de securitate și seif – disponibil la solicitarea expresă. Toate camerele acesteia sunt destinate nefumătorilor, fiind amenajată o zonă special destinată persoanelor fumătoare. Angajații sunt disponibili oricând la solicitările turiștilor, recepția fiind deschisă non-stop iar personalul cunoscând minim o limbă străină. Persoanele care călătoresc în interes profesional au la dispoziție fax și copiator, necesare uneori desfășurării optime a activitătii. Familiile cu copiii, beneficiază de tarif redus pentru aceștia doar până la împlinirea vârstei de 7 ani, copiii mai mari de această vârstă plătind tarif integral.

           Programul de check-in începe la ora 14.00, iar check out-ul trebuie  încheiat până la ora 12.00.

           Modalitați de plată: La recepție, plata se face  numerar, cu cardul sau cu tichete de vacanță (SODEXO, UP ROMÂNIA, EDENRED), în funcție de preferințele clientului.

            Recepția este 24/24.  Va așteptăm cu drag! Pensiunea VILLA GRANDE